Een korte personalia over de personen achter deze hobby en website:

Frans en ik hebben elkaar in 2003 leren kennen.
Ik was toen op zoek naar een bandrecorder en die zou Frans mogelijk willen verkopen. De recorder heb ik inmiddels, alleen niet via Frans....

De vriendschap is echter overeind gebleven en al snel waren we het er samen over eens om een website te bouwen met onze collectie.

Foto Frans

Frans Dobbelaar, geboren op 25 oktober 1944, is de eigenaar van de meeste spullen op deze website.

Het begon voor Frans allemaal met een oude grammofoon, die aangedreven werd door een fiets dynamo.
Op 15 jarige kocht hij z'n eerste recorder, een
Philips EL 3547 A.

Frans is lid van de N.V.H.R.  (Nederlandse Vereniging voor de Historie van de Radio).

Het verzamelen zit Frans in zijn bloed! Al moet hij wegens ruimte / leeftijd zich wat inhouden, hij blijft zoeken naar interessante verzamelobjecten. Vooral bandrecorders van de jaren 1950 - 1960 hebben zijn interesse!

Peter Lankhaar, geboren op 27 maart 1985, tevens fanatiek verzamelaar van analoge audio apparatuur. Hieronder valt voor Peter bijna alles wat glimt.

Peter is aangestoken door de verzameling van zijn opa, (een kennis van Frans) die hem op 5 jarige leeftijd een bandrecorder cadeau gaf. Dat was een Aristona 9137.

Wat begon met de aanschaf van enkele bandrecorders "omdat het zo leuk was om mee te werken" is intussen (vooral sinds hij Frans leerde kennen) uitgegroeid tot een enorme collectie bandrecorders, maar ook cassette decks, 8-track spelers, versterkers, receivers, enzovoort.

Tevens is Peter de website bouwer en beheerder van soundtapewereld.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om contact op te nemen met Frans!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om contact op te nemen met Peter!